Informace o zpracování osobních údajů

Operátor zákaznického servisu s možností práce z domova

Zakliknutím tlačítka „souhlasím“ vyjadřuji svůj souhlas s tím, aby společnost Provident Financial s.r.o., se sídlem Olbrachtova 2006/9, Krč, 140 00 Praha 4, IČO: 256 21 351, jakožto správce osobních údajů, pro případ, že neuspěji ve výběrovém řízení na pozici, na kterou se hlásím, dále zpracovávala mnou poskytnuté osobní údaje, včetně mého životopisu a výsledků neúspěšného výběrového řízení (např. výsledky testů), pro účely evidování mé osoby jakožto uchazeče o zaměstnání a případného budoucího kontaktování mé osoby ohledně nových pracovních příležitostí u Providentu pro případ, že bude otevírána nová vhodná pozice.

Beru na vědomí, že tento souhlas je možné odvolat na emailové adrese zakaznicky.servis@provident.cz nebo telefonicky na čísle 222 513 513.

Souhlas uděluji na dobu dvou let.

Poskytnuté osobní údaje budou zpracovávány dalšími subjekty - zpracovateli, a to na základě smlouvy o zpracování osobních údajů uzavřené se zpracovatelem. Zpracování osobních údajů bude provádět společnost Datacruit s.r.o., IČO: 03545652, se sídlem Václavské náměstí 846/1, 110 00 Praha 1, prostřednictvím svých elektronických systémů.