Information on the processing of personal data

Elektromechanik - práca pre absolventa

Udeľujem týmto pracovnej agentúre spoločnosti I.K. Hofmann, s.r.o., so sídlom Kuzmányho 5 Banská Bystrica 974 01, IČO 50 848 682, zapísaná v obchodnom registri vedeným Krajským súdom v Banskej Bystrici, vložka 32214/S, emailový kontakt: jobs-bb@hofmann-personal.sk, (ďalej len ,,Správca“), súhlas so spracovaním mojich osobných údajov za nižšie uvedených podmienok: 

1. Osobné údaje, ktoré budú spracované

Meno a priezvisko, poštová adresa, e-mailová adresa, telefonický kontakt, dátum narodenia, ďalšie osobné údaje vyplývajúce z osobného životopisu subjektu: doba a druh štúdia, akademické tituly, predchádzajúce pracovné skúsenosti a ich dĺžka, jazykové a technické znalosti, apod.

2. Účelom spracovania osobných údajov je:

Zápis do evidencie uchádzačov o zamestnanie vedený Správcom a záujem Subjektu údajov o zaslanie ponúk o zamestnanie správcom.

3. Doba spracovánia osobných údajov je:

Osobné údaje, ku ktorým spracovaniu týmto udeľujete súhlas, budú spracované a uložené do dobu päť rokov od udelenia alebo do doby odvolania tohto súhlasu.

4. osobné údaje môžu byť poskytnuté nasledujúcim tretím osobám a to za účelom ďalšieho spracovania pre správcu či za účelom výberu budúceho zamestnanca.

  • Poskytovatelovi informačného systému pre riadenie náboru zamestnancov.
  • Užívatelom, ktorí mají záujem na vyhľadávanie vhodného zamestnanca prideleného k nim na základe dohody o dočasném pridelení.
  • Zákazníkom Správce, ktorí majú záujem na vyhľadanie vhodného zamestnanca.

Subjekt údajov prehlasuje, že bol Správcom riadne poučený o spracovaní a ochrane osobních údajov, tak, že vyššie uvedené osobné údaje sú presné a pravdivé a sú Správcovi poskytnuté dobrovoľne.