Information on the processing of personal data

IT analytik

Uchazeč se zájmem o spolupráci na kontrakt

Tímto uděluji souhlas společnosti MatiDal Technology s.r.o., se sídlem Křižíkova 703/97d, 186 00 Praha 8, IČ: 06978240, zastoupená Kateřinou Pospíšilovu, jednatelem společnosti ,zapsána u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 06978240k tomu, aby zpracovával mé osobní údaje vyplývající z životopisu, který jsem mu předal jakožto zájemce o spolupráci v oblasti IT služeb které mi správce zprostředkuje v jiné společnosti. Souhlas uděluji dle Nařízení Evropského Parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně)

Beru na vědomí a dávám tímto souhlas, že Správce zpracovává a může poskytnout jiným osobám či společnostem tyto mé osobní údaje pro účely zprostředkování spolupráce na vybraných IT projektech.Správce je oprávněn poskytnout osobní údaje subjektu třetím osobám.Souhlas uděluji dobrovolně a mám právo jej kdykoli odvolat zasláním e-mailu na adresu :info@matidal.cz

Osobní údaje:

  1. Jméno, příjmení
  2. Datum narození
  3. Titul
  4. Trvalé bydliště
  5. Dosažené vzdělání
  6. Telefonní číslo
  7. Email
  8. Korespondenční adresa
  9. Státní občanství
  10. Národnost
  11. Fotografie
  12. Odbornost (jazyky, kurzy)
  13. Vzdělání
  14. Znalost cizích jazyků
  15. Specifické znalosti, certifikáty
  16. Předchozí praxe
Tento souhlas je udělován pět let od udělení souhlasu.

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ, ODVOLÁNÍ SOUHLASU, VÝMAZ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Tímto jsem informován / informována a beru na vědomí, že Správce shromažďuje a zpracovává mé výše uvedené osobní údaje na základě tohoto souhlasu, který mohu kdykoli odvolat. Odvoláním tohoto souhlasu však není dotčena zákonnost zpracování mých osobních údajů založená na tomto souhlasu před jeho odvoláním. Odvolat souhlas mohu kdykoli písemně [resp. zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní adresu Správce], a to bez jakýchkoli vícenákladů a následků pro stávající anebo budoucí smluvní vztahy mezi mnou a Správcem. V tomto případě Správce zastaví veškeré zpracovatelské činnosti. Odvolání tohoto souhlasu však neznamená, že by Správce musel smazat osobní údaje, které Správce zpracovává pro účel plnění smlouvy uzavřené se mnou. Tímto rovněž není dotčeno mé právo požadovat výmaz i těchto osobních údajů, které se mě týkají a jsou stále v držení Správce.

Osobní údaje budou na základě tohoto souhlasu zpracovávány následujícími způsoby:

  • shromáždění,
  • uspořádání,
  • uložení,
  • vyhledání,
  • použití ke stanoveným účelům,
  • výmaz.

Správce je povinen chránit osobní údaje subjektů před jejich zneužitím či před neoprávněným přístupem třetích osob.Správce uchovává osobní údaje subjektů v elektronické podobě i tištěné podobě. Elektronická data jsou chráněna zejména přístupovými hesly. Fyzické nosiče elektronických informací jsou chráněny před neoprávněným přístupem třetích osob a osobní údaje uložené na nosičích jsou chráněny rovněž antivirovou ochranou a systémem bezpečnostních kopií.
K automatizovanému zpracování osobních údajů správcem nedochází.

PŘEDÁVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ DO TŘETÍCH ZEMÍ

Správce nemá v úmyslu předat mé osobní údaje do třetí země nebo mezinárodní organizaci.Osobní údaje mohou být za určitých podmínek zpřístupněny státním orgánům (soudům, policii, notářům, finančním úřadům apod., v rámci výkonu jejich zákonných pravomocí) nebo je Správce může přímo poskytnout jiným subjektům v rozsahu stanoveném zvláštním zákonem.

AUTOMATIZOVANÉ ROZHODOVÁNÍ

Jsem tímto informován / informována o tom, že mé osobní údaje nebudou použity k rozhodování čistě na bázi automatizovaného zpracování, ani profilování.

INFORMACE O PRÁVECH SUBJEKTŮ ÚDAJŮ

Tímto jsem informován / informována o svém právu požadovat od Správce přístup k mým osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, jejich přenos popřípadě omezení zpracování.

KONTAKTNÍ OSOBY SPRÁVCE

V případě jakýchkoliv podnětů, dotazů nebo nejasností v souvislosti se zpracováním mých osobních údajů včetně stížností se lze obrátit na Správce, konkrétně na zástupce pro vyřizování podnětů anebo stížností subjektů údajů.
jméno security managera: Kateřina Pospíšilová
telefonní číslo: 602 557 285
e-mail: pospisilova@matidal.cz

KONTAKTNÍ ÚDAJE DOZOROVÉHO ÚŘADU

V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním mých osobních údajů se rovněž lze obrátit se stížností na Úřad pro ochranu osobních údajů, se sídlem Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7,
email: posta@uoou.cz,
www: https://www.uoou.cz.