Information on the processing of personal data

Network Architect

SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Poučení:

  • Správcem Osobních údajů je společnost Tieto Czech s.r.o., IČ: 64608051.
  • Správce osobních údajů je třeba informovat o změně osobních údajů zmíněných v CV a poskytnutých Správci, zvláště pokud pomohou zlepšit mé pracovní uplatnění
  • Osobní údaje jsou zpracovávány výlučně pro účely kontaktování uchazeče o zaměstnání v případě otevření nových pracovních pozic či vypsání nových výběrových řízení ze strany Tieto Czech s.r.o., nebo jiné společnosti ze skupiny Tietoevry a pro ověřování údajů v případě spolupráce s personálními agenturami.
  • Osobní údaje jsou sdíleny se sesterskou společností Tieto Czech Support Services s.r.o., IČ: 03938786, která pro společnosti v rámci skupiny Tietoevry zajišťuje a administruje náborové aktivity a vystupuje tedy v pozici zpracovatele osobních údajů, a dále případně s jinými společnostmi v rámci skupiny Tietoevry v případě, kdy bude uchazeč o zaměstnání osloven v souvislosti s nabídkou zaměstnání či otevřením nové pracovní pozice v této společnosti v rámci skupiny.
  • Osobní údaje budou zpracovávány po dobu, než bude souhlas se zpracováním osobních údajů uchazečem o zaměstnání odvolán, maximálně však po dobu 3 let od udělení souhlasu. Uchazeč o zaměstnání je kdykoliv oprávněn souhlas se zpracováním osobních údajů odvolat.
  • Uchazeč o zaměstnání má v souvislosti s poskytnutím jeho osobních údajů správci právo požadovat přístup k osobním údajům, jakož i právo na jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, právo na přenositelnost údajů a právo vznést námitku proti zpracování či stížnost k dozorovému orgánu, kterým je Úřad na ochranu osobních údajů.
  • Podrobné informace o tom, jakým způsobem společnost Tieto Czech s.r.o. zpracovává osobní údaje naleznete v zásadách zpracování osobních údajů dostupných zde.