Information on the processing of personal data

Recruitment Consultant Praha

Tímto dávám souhlas společnosti Manuvia, a. s. podnikající na území ČR prostřednictvím Manuvia, a. s., organizační složka, se sídlem Na Rovince 879, Hrabová, 720 00 Ostrava, IČ: 01734920, zapsanou v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě, sp. zn. A 21069, ke zpracování mých osobních údajů uvedených v tomto dotazníku. Souhlasím, aby ke zpracovaným osobním údajům byly v případě potřeby doplněné další osobní údaje potřebné ke splnění účelu zpracování.

Společnost Manuvia, a. s. podnikající na území ČR prostřednictvím Manuvia, a. s., organizační složka dbá na ochranu dat a zavazuje se, že bude zpracovávat Vaše osobní údaje v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (Obecné nařízení o ochraně osobních údajů, General Data Protection Regulation, GDPR).

Prohlášení:

Prohlašuji, že mnou výše uvedené údaje jsou poskytnuty dobrovolně, jsou přesné a pravdivé, a souhlasím s tím, že je Manuvia, a. s. podnikající na území ČR prostřednictvím Manuvia, a. s., organizační složka, se sídlem Na Rovince 879, Hrabová, 720 00 Ostrava, IČ: 01734920, bude využívat ke zpracování za účelem zprostředkování zaměstnání a za tímto účelem sdělovat třetím osobám. Byl(a) jsem poučen(a) o svých právech podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (Obecné nařízení o ochraně osobních údajů, General Data Protection Regulation, GDPR), zejména o právu tento souhlas kdykoli odvolat.