Java - pool

Hledáme talentované Java developery do dynamického týmu společnosti Artin, kteří se chtějí podílet na vývoji špičkových softwarových řešení a přispívat svými znalostmi k inovativním projektům, přičemž budete mít příležitost rozvíjet své dovednosti v inspirativním prostředí s podporou zkušených odborníků.

Jaké budou vaše klíčové odpovědnosti:

Jsme nadšený tým ve společnosti Artin, který se zaměřuje na vývoj softwarových řešení na míru, jež přinášejí zákazníkům skutečnou hodnotu a pomáhají jim řešit nejrůznější technické výzvy. 

Naše firemní kultura je založena na spolupráci a sdílení znalostí, kde každý člen týmu dostává příležitost k rozvoji svých dovedností a kariérního růstu. 

Hledáme Java developera, který má vášeň pro programování, rád se učí novým technologiím a není mu cizí řešení složitějších problémů, a který chce být součástí týmu, který se neustále vyvíjí a posouvá hranice toho, co je možné dosáhnout v oblasti softwarového inženýrství. 

Naše projekty jsou různorodé a poskytují možnost práce na moderních technologiích, kde budete mít možnost implementovat své vlastní nápady a inovace, čímž získáte cenné zkušenosti a přispějete k dalšímu růstu naší společnosti. 

Jaké zkušenosti byste měli mít:

Pokročilá znalost jazyka Java 

Zkušenosti s frameworky Spring nebo Hibernate 

Schopnost pracovat v týmu i samostatně 

Analytické myšlení a schopnost efektivně řešit problémy 

Anglický jazyk na úrovni umožňující čtení technické dokumentace 

Co dostanete na oplátku:

Možnost pracovat na zajímavých a inovativních projektech 

Podpora osobního a profesního rozvoje 

Přátelské a inspirativní pracovní prostředí 

Flexibilní pracovní doba a možnost home office 

Motivační platové ohodnocení a výhody 

I want to apply

Send offer to e-mail

More positions in category Information Technology, region Praha hl.m.

Analytik/Správce ERP (Navision/Microsoft Dynamics 365)

  • Citas
  • Vestec
  • Dohodou

Staňte se klíčovým hráčem ve světě ERP systémů a připojte se k dynamickému týmu v prestižní společnosti, kde vaše technické a komunikační schopnosti budou mít přímý dopad na úspěch firmy – hledáme…

Analytik/Správce ERP (Navision/Microsoft Dynamics 365)

ENTERPRISE SYSTEMS ENGINEER

  • Mediso
  • Praha hl.m.
  • Dohodou

Staňte se nedílnou součástí dynamického týmu a hrajte klíčovou roli jako Enterprise Systems Engineer ve společnosti Mediso, kde budete zodpovídat za implementaci a údržbu sofistikované softwarové…

ENTERPRISE SYSTEMS ENGINEER

Junior Data Engineer

  • KINDRED GROUP
  • Praha hl.m.
  • Dohodou

Chcete se stát součástí datově-analytického týmu v mediálním prostředí? Hledáme nadšeného junior specialistu, který se chce učit a rozvíjet své dovednosti v datovém inženýrství a pracovat na plný…

Junior Data Engineer