Obchodní zástupce M/Ž

Hledáme energického, cílevědomého a ambiciózního obchodního zástupce, který má chuť se zapojit do světa elektro komponentů a působit v dynamickém prostředí Karlovarského kraje. Pokud máš rád práci v terénu, kde každý den přináší nové výzvy, a zároveň tě baví budovat pevné a dlouhodobé vztahy s klienty, tahle příležitost je přesně pro tebe!

Nejde nám o nudné sezení v kanceláři, ale o skutečnou akci – setkávání se zákazníky, hledání nových obchodních příležitostí a rozšiřování naší klientské základny. Zajímáš se o technický sortiment, konkrétně o elektrikářské komponenty? To je velké plus! Potřebujeme někoho, kdo nejen rozumí jejich významu, ale také umí zákazníkům vysvětlit jejich přínos a najít pro ně to správné využití.

Získáš příležitost pracovat samostatně, ale s plnou podporou zkušeného týmu a moderních technologií.

Jaké budou vaše klíčové odpovědnosti:

Péče o stávající klienty – budeš rozvíjet dlouhodobé vztahy, hledat nové příležitosti a starat se o potřeby našich zákazníků.

Akvizice nových zákazníků – tvým úkolem bude aktivně hledat nové obchodní příležitosti a rozšiřovat naši klientelu v oblasti elektro.

Prodej elektro komponentů – kvalitní elektro produkty jsou na trhu žádané, a tvou misí bude najít pro ně to správné využití.

Jaké zkušenosti byste měli mít:

Nadšence do obchodu, který ví, že obchod je o vztazích a výsledcích.

Někoho, kdo má tah na branku a chuť uspět v dynamickém prostředí.

Zájem o technický sortiment (elektro výhodou).

Co dostanete na oplátku:

Práce na HPP nebo na živnost – je jen na tobě, jaký model ti více vyhovuje.

Informační systém K2 – špičkový nástroj, který ti výrazně usnadní práci s klienty a zakázkami.

Svoboda a odpovědnost – žádný nudný kancelářský stereotyp. Budeš v terénu, jednat s lidmi, uzavírat obchody a posouvat firmu dopředu.

I want to apply

Send offer to e-mail

More positions in category Electro, region Karlovarský kraj

PROVOZNÍ TECHNIK - Elektrikář - Chodov u Karlových Varů

  • BplusN
  • Sokolov
  • Dohodou

Do zaběhlého týmu techniků hledáme člověka, který má zkušenosti jako elektrikář, technik a chce e i nadále této činnosti věnovat.Neváhej a zašli nám svůj životopis.

PROVOZNÍ TECHNIK - Elektrikář - Chodov u Karlových Varů

Elektrikář

  • HOFMANN WIZARD
  • Ostrov
  • Dohodou

- Zkušenost s údržbou elektrických systémů ve výrobním prostředí  - Schopnost diagnostikovat a opravovat poruchy elektrických zařízení  - Schopnost číst elektrické schémata a technické výkresy  -…

Elektrikář