PŘÍPRAVÁŘ/-KA STAVEB / ROZPOČTÁŘ/-KA STAVEB

Pro menší českou a velmi seriozní stavební společnost hledáme nového kolegu či kolegyni na pozici PŘÍPRAVÁŘ/-KA STAVEB / ROZPOČTÁŘ/-KA STAVEB.

Jaké budou vaše klíčové odpovědnosti:

Zajímavé projekty především v rámci pozemních staveb

Jaké zkušenosti byste měli mít:

SŠ/VŠ vzdělání stavební, praxi na pozici přípravář/-ka pozemních staveb, dobrá znalost programu Kros plus, orientace v projektové dokumentaci, ŘP sk. B, vysoké pracovní nasazení, časová flexibilita, přehled o cenách stavebních prací na trhu, preciznost, odpovědný přístup k práci, samostatnost, schopnost převzít zodpovědnost za svěřené projekty, zájem dále se rozvíjet v oboru, poctivost a charakter.

Co dostanete na oplátku:

Příspěvek na stravování, po zapracování pracovní poměr na dobu neurčitou, nástup možný ihned, jednosměnný provoz, slušné a férové jednání.

I want to apply

Send offer to e-mail

More positions in category Construction & Real Estate, region Hradec Králové

SPRÁVCE AREÁLŮ (m/ž)

  • VINCI Construction CS
  • Hradec Králové
  • 45 - 45 000 Kč/měs

Skupina VINCI Construction CS je největší stavební skupinou v České i Slovenské republice. Pokrývá většinu oborů stavebních činností ve všech českých i slovenských regionech a tvoří ji celkem 22…

SPRÁVCE AREÁLŮ (m/ž)

Projektant TZB (m/ž)

  • HOFMANN WIZARD
  • Královéhradecký kraj
  • Dohodou

Hledáš práci v Královehradeckém kraji? Jsi zkušený Projektant TZB v oblasti energetiky?Jsme česká, stabilní společnost, která je již 9 let na trhu. Působíme v rámci celé České republiky, ale…

Projektant TZB (m/ž)