Team Leader projektantov pre elektro a SKR projekty

Máte dlhoročné skúsenosti v projekčnej činnosti v oblasti elektro a SKR a nechýba vám schopnosť viesť menšie skupiny pracovníkov? Tímová spolupráca a komunikačné schopnosti sú vašou silnou stránkou? Ak vás láka hľadať tie správne technické riešenia a bavilo by vás tiež dávať „nový život“ starým zariadeniam, dajte nám o sebe vedieť. Hľadáme nového kolegu/kolegyňu na pozíciu Team Leader projektantov pre elektro a SKR projekty v jadrovej elektrárni Mochovce :-)

Aká bude vaša kľúčová zodpovednosť:

Predmetom projektov na ktorých by ste pracovali sú spravidla náhrady komponentov elektro a SKR. Nahradzujeme staré dožívajúce komponenty novými. Sú to projekty svojím spôsobom zamerané na inovácie a opravy údržbou. Takýchto projektov bude väčšina, menšia časť projektov budú aj inovatívne projekty spojené s rekonštrukciou starých systémov, kde bude pridaná funkčnosť alebo zmena parametrov.

Vašou úlohou bude aj

Operatívne riadiť, organizovať, koordinovať a kontrolovať činnosť v oblasti spracovania realizačných projektových dokumentácií pre zmeny elektro a SKR (systémov kontroly a riadenia).

Operatívne riadiť, kontrolovať a hodnotiť zamestnancov, financie (rozpočet), vytvárať plány činností s ohľadom na dostupné kapacity, definovať úlohy a kontrolovať ich plnenie.

Udržiavať stav zásob spotrebného materiálu, pracovných pomôcok a ochranných prostriedkov pre bezproblémový chod útvaru.

Udržiavať a koordinovať vzťahy prevažne vo vnútri útvaru, medzi spolupracujúcimi útvarmi v rámci SE a dodávateľmi.

Aké skúsenosti by ste mali mať:

VŠ vzdelanie II. stupňa – elektrotechnické zameranie (slaboprúdová technika, meracia a regulačná technika, automatizácia, riadiace systémy, PC siete).

Odborná prax – minimálne 5 rokov, z toho minimálne 3 roky priamo v projekčnej činnosti.

Podmienkou je prax v oblasti v oblasti tvorby realizačných projektových dokumentácií pre zmeny technologických častí a celkov elektro a SKR.

Výhodou je skúsenosť s vykonávaním výpočtov elektro rozvodov a taktiež s prácou na návrhoch riešení rozvoja techniky resp. technických problémov v elektro a SKR časti technologických energetických systémov.

Kvalifikácia – Autorizovaný inžinier (v súlade so zákonom o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinieroch, oblasť autorizácie inžinier pre technické, technologické a energetické vybavenie stavieb) – to je naozaj potrebné :-)

Dobré ovládanie Autocad, znalosť Eplan alebo podobného databázového systému výhodou.

Čo dostanete na oplátku:

5 dní platenej dovolenky navyše – vieme, že oddych je dôležitý.

Flexibilný pracovný čas – dôležité sú výsledky a nie to, či ste v práci na siedmu.

Príspevok na III. pilier DDS až do výšky 600 eur za rok – myslíme na vašu budúcnosť.

7,5 hodinový pracovný úväzok - vďaka tomu majú naši zamestnanci v prepočte o 16 dní v roku viac voľna.

Možnosť stravovania formou stravovacích kariet alebo v kantíne, pričom nárok na príspevok za stravu máte aj počas práceneschopnosti.

Finančná odmena pri pracovných výročiach - vážime si vernosť a lojalitu.

1. október „Deň energetiky“ je u nás doslova sviatok - naši zamestnanci majú v tento deň voľno alebo mzdové zvýhodnenie ako za prácu vo sviatok.

Možnosť využiť lepšie ceny elektriny pre vás i celú rodinu, so zvýhodnenou sadzbou u nášho zmluvného partnera.

Ak zostanete náhodou dlhodobo PN, tiež ťa finančne podporíme.

I want to apply

Send offer to e-mail

More positions in category Engineering, region Mochovce

Elektromechanik

  • Manuvia Expert Recruitment SK
  • Nitra
  • 1 550 - 1 900 EUR/mes

V pracovnej pozícii kandidát zabezpečuje opravy a údržbu strojov a výrobných zariadení spoločnosti. Práca na 12 hodinové zmeny v nepretržitej prevádzke D/N/VV

Elektromechanik

Elektrikár

  • Manuvia Expert Recruitment SK
  • Okres Nové Zámky
  • 7 - 10,50 EUR/hod

Pre rodinnú firmu, ktorá sa zaoberá najmä rastlinnou a živočíšnou výrobou hľadáme šikovného a dynamického elektrikára, ktorý bude zabezpečovať plynulý chod elektrických zariadení na farme.

Elektrikár