Rozpočtář/ka ve stavebnictví (až 60 tis. Kč, Full home office)

Zlínská stavební firma hledá rozpočtáře. Máte kvalitní zkušenosti jako rozpočtář/cenař ve stavebnictví? Chcete mít možnost pracovat na full home office? Čtete dále a připojte se k rozrůstajícímu týmu zavedené stavební firmy s jasným rozvojem. Nabízíme Vám propracovaný systém bonusů a férové jednání.

Jaké budou vaše klíčové odpovědnosti:

Zdá se Vám, že rozpočtáři jsou přetížení? Dáváme si obzvláště pozor, aby objem zakázek byl tak akorát a Vy se mohli věnovat smysluplné práci.

Jak asi víte, toto zaměstnání není rutina. Budete připravovat a sledovat rozpočtovou část projektu v úzké spolupráci s obchodním oddělením. Budete jednat s klíčovými lidmi ve firmě, subdodavateli, architekty a dalšími odborníky, abyste byli schopni vyhotovit kompletní cenovou nabídku a návrh rozpočtu.

Vaše projekty budou v oboru pozemních staveb, většinou pro občanskou vybavenost a bytovou výstavbu, občas potkáte i průmyslovou stavbu.

Vše ostatní Vám rádi ukážeme při osobním rozhovoru na místě. Pošlete nám životopis a určitě se domluvíme.


Jaké zkušenosti byste měli mít:

Hledáme samostatného kolegu, či kolegyni. Ideální je znalost programu Callida, Kros, MS Excel využijete taky.

Budete pracovat v týmu s ostatními odborníky a máte-li na to, oddělení rozpočtů můžete vést.


Co dostanete na oplátku:

Práce je dostatek a jde nám o podílení se na zajímavých projektech, víme, že nestojíte o desítky zakázek, umíme rozložit síly a táhnout spolu ke kvalitním výsledkům.

Propracovaný systém bonusů: 5-15 tis. Kč/ měs. k základu. Výši platu upravujeme v návaznosti na praxi, vzdělání i odváděné výkony, kvalitní nápady a snahu.

Chováme se férově, otevřeně a chceme, abyste rostli spolu s firmou. Zásadně komunikujeme upřímně, bereme v potaz Vaše potřeby a požadavky.

Flexibilní pracovní doba je samozřejmostí. 13. plat. 5 týdnů dovolené. Stravenky.


I want to apply

Send offer to e-mail

More positions in category Construction & Real Estate, region Česká republika

Facility manager

  • Johanis Grow
  • Jihočeský kraj
  • Dohodou

Pro zahraniční výrobní společnost hledáme silnou osobnost pro jednání se stavební firmami a následnou koordinaci při realizaci staveb.

Facility manager

Projektant TZB

  • HOFMANN WIZARD
  • Jihomoravský kraj
  • Dohodou

Je nás již 150 a neustále rosteme, proto se aktuálně rozhlížíme po kolegovi/kolegyni na pozici projektanta technických zařízení budov se specializací na vytápění, větrání nebo ZTI.V našem týmu…

Projektant TZB