Informace o zpracování osobních údajů

Apskaitininkas (-ė) - Gautinų sumų specialistas (-ė)

SUTIKIMAS

Mes suvokiame ypatingą svarbą, tenkančią Jūsų asmens duomenų apsaugai, todėl rinksime ir tvarkysime tik tuos Jūsų duomenis, kurie reikalingi vykdant mūsų veiklą. Asmens duomenis mes tvarkysime teisėtai, skaidriai ir sąžiningai, iš anksto nustatytais tikslais ir tik tokia apimtimi, kuri reikalinga tikslams pasiekti. Tvarkydami asmens duomenis, sieksime, kad jie būtų tikslūs, saugūs, konfidencialūs, tinkamai laikomi ir saugomi. Mes garantuojame, kad Jūsų asmens duomenys nebus parduodami kitiems asmenims be teisėto pagrindo.

Tvarkydami Jūsų asmens duomenis mes laikysimės Bendrojo asmens duomenų apsaugos reglamento, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, taip pat kituose teisės aktuose nustatytų asmens duomenų tvarkymo reikalavimų.

Kokiu tikslu mes tvarkysime Jūsų asmens duomenis?

Mes tvarkysime Jūsų asmens duomenis siekdami įvertinti, ar Jūs tinkate tokiam darbui, ir pristatyti Jus savo klientams – potencialiems darbdaviams. Tam mes ir mūsų klientai turime įvertinti, ar Jūsų išsilavinimas, patirtis, asmeninės ir kitos savybės atitinka potencialaus darbdavio reikalavimus.

Kokius asmens duomenis mes tvarkysime?

Siekdami aukščiau įvardintų tikslų mes galime tvarkyti šiuos duomenis: Jūsų vardą, pavardę, el.pašto adresą, telefono numerį, išsilavinimą, patirtį, dabar užimamas ir anksčiau užimtas pareigas, asmenines bei kitas savybes, Jūsų bendravimo su mumis ir darbdaviu informaciją, Jūsų vertinimo rezultatus.

Iš kur mes rinksime Jūsų asmens duomenis?

Jūsų asmens duomenis mes gausime iš skirtingų šaltinių. Dažniausiai – iš Jūsų paties(-ios), kai Jūs mums pateiksite savo gyvenimo aprašymą, dalyvausite pokalbiuose su mumis ir Klientu ar bendrausite telefonu, el.paštu ar kitomis priemonėmis, atsakinėsite į klausimus ir kt.

Jūsų duomenis mes taip pat gausime iš trečiųjų asmenų, pvz. Jūsų buvusių ar esamų kolegų, darbdavių ar pažįstamų. Šiais būdais informacija ir duomenis apie Jus mes rinksime tik Jums su tuo sutikus arba Jus iš anksto apie tai informavę.

Jūsų duomenis mes rinksime ir iš kitų šaltinių, pvz. mūsų interneto svetainės, kitų interneto svetainių (CVBankas, CVOnline, kitos), socialinių tinklų, visuomenės informavimo priemonių, duomenų registrų ir pan.

Visais būdais gautus duomenis mes galėsime apjungti siekdami turėti išsamią ir teisingą informaciją apie Jus.

Kam mes perduosime Jūsų asmens duomenis?

Jūsų asmens duomenis mes perduosime mūsų klientams – potencialiems darbdaviams. Kartu su mumis jie bus Jūsų asmens duomenų valdytojai. Klientams mes neperduosime daugiau Jūsų asmens duomenų nei tvarkysime šio sutikimo pagrindu. Su klientais mes esame sudarę sutartis, kuriomis abi šalys įsipareigoja saugoti Jūsų asmens duomenis.

Kiek laiko mes tvarkysime Jūsų asmens duomenis?

Jūsų asmens duomenis mes tvarkysime ne ilgiau nei 5 (penkerius) metus nuo šio sutikimo gavimo dienos. Jei Jūs bet kuriuo metu pareikšite pageidavimą, jog mes nustotume tvarkyti Jūsų asmens duomenis, mes tai padarysime. Visgi archyvavimo ir sutarties su savo klientu vykdymo tikslais mes galime saugoti Jūsų duomenis iki 10 metų nuo šio sutikimo gavimo dienos.

Ar mes naudosime Jūsų asmens duomenis tiesioginei rinkodarai?

Ne, mes nenaudosime Jūsų asmens duomenų tiesioginės rinkodaros tikslais.

Kokias teises turite?

Jūs turite teisę bet kuriuo metu reikalauti atnaujinti savo duomenis, taip pat reikalauti informacijos apie savo duomenų naudojimą, taip pat turiu teisę atšaukti duotą sutikimą ir reikalauti savo duomenis ištrinti.

Kaip su mumis susisiekti?

Visais Jūsų asmens duomenų tvarkymo klausimais gali kreiptis duomenuapsauga@simplika.lt .

Davęs (-usi) sutikimą, Jūs turite teisę bet kada persigalvoti ir būti „pamirštas (-a)“. Jeigu norite, kad Jūsų asmens duomenys (CV) būtų ištrinti iš mūsų vidinės duomenų bazės, rašykite nurodytu el. paštu: duomenuapsauga@simplika.lt.