Informace o zpracování osobních údajů

Bezpečnostní architekt pro upgrade státu

Souhlasím s tím, aby mě společnosti skupiny WMC Group specifikované níže v textu zařadily do evidence zájemců o zaměstnání nebo o jiný způsob spolupráce pro potřeby možného oslovení s nabídkou pracovní pozice nebo jiného způsobu spolupráce v budoucnu a v této souvislosti jako společní správci zpracovávaly mé osobní údaje, které jsem poskytl/a, a dále osobní údaje, které vznikly v souvislosti s náborovým procesem (např. výsledky osobnostních a jiných testů apod.).

Beru na vědomí, že na základě tohoto souhlasu mi každá společnost ze skupiny WMC Group, do které patří WMC Group, a.s., IČO: 24186821; Actum, s.r.o., IČO: 25090607; Actum X, s.r.o, IČO: 05908841; Actum Digital GmbH, IČO (Handelsregisternummer): 31295; Actum Digital B. V., IČO: 69334234; ACTUM Digital s.r.o., IČO: 35723238 (dále každá společnost zvlášť jen „Správce“), může zaslat pracovní nabídku nebo nabídku spolupráce.

  • ZPRACOVÁVANÉ OSOBNÍ ÚDAJE - Zpracovávanými osobními údaji jsou zejména údaje identifikační, především pak jméno a příjmení, datum narození, státní příslušnost, získané tituly, dále kontaktní údaje, včetně trvalého bydliště, emailu, tel. čísla a údaje o kvalifikaci jako je dosažené vzdělání, pracovní zkušenosti, praxe, brigády, současná pracovní pozice, znalosti a dovednosti, požadavky poptávané pracovní pozice, další související nepovinné položky, údaje, v souvislosti s náborovým procesem (např. výsledky osobnostních a jiných testů apod.) nebo údaje obsažené v registračním formuláři či životopise uchazeče o zaměstnání nebo uchazeče o jiný způsob spolupráce (dále jen „Uchazeč“).
  • DOBA ZPRACOVÁNÍ – Zpracování osobních údajů bude probíhat po dobu 3 let, nebude-li tento souhlas se zpracováním osobních údajů Uchazečem odvolán dříve.
  • PŘÍJEMCI – Ke zpracovávaným osobním údajům má přístup jako zpracovatel společnost Datacruit s.r.o., se sídlem Václavské nám 1, Praha 1, 110 00, IČO: 03545652, jejíž zpracování osobních údajů splňuje požadavky dle platných právních předpisů, které zajišťuje náležitou ochranu práv subjektu údajů. Osobní údaje nejsou předávány do třetích zemí.
  • ODVOLÁNÍ SOUHLASU – Souhlas je možné kdykoli bezplatně odvolat. Odvolání souhlasu u jedné ze společností skupiny WMC Group znamená odvolání vůči všem ostatním společnostem. Odvoláním není dotčena zákonnost zpracování vycházejícího ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním. Odvolání souhlasu též nemá vliv na zpracování osobních údajů, které Správce zpracovává na základě jiného právního základu, než je souhlas (tj. zejména je-li zpracování nezbytné pro plnění smlouvy, plnění právní povinnosti či z jiných důvodů uvedených v platných právních předpisech).
  • PRÁVA SUBJEKTU ÚDAJŮ – Ve vztahu k osobním údajům má Uchazeč právo na přístup, právo na opravu nebo doplnění, právo požadovat omezení zpracování, vznést námitku proti zpracování v určitých případech, právo požadovat přenesení údajů a na výmaz osobních údajů v určitých případech a právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

KONTAKT – Správce lze kontaktovat na e-mailové adrese:hr@wmcgroup.cz či písemně na adrese jeho sídla.