Informace o zpracování osobních údajů

Nákupčí

Tímto dávám společnosti SKY SELECT INT., s r.o., IČO: 262 37 466, se sídlem Na poříčí 1040/10, 11000 Praha - Nové Město, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 138574 (dále také jen „SKY SELECT“) souhlas s nakládáním s mými osobními údaji pro účely kontaktování z důvodu možnosti zaměstnání mé osoby.

Souhlasím s tím, že SKY SELECT:

  • Bude zpracovávat mé osobní údaje za účelem kontaktování z důvodu možnosti zaměstnání mé osoby v rozsahu identifikačních údajů (jméno, příjmení, titul, datum narození), kontaktních údajů (adresa bydliště, e-mail, telefon), historie zaměstnání a vzdělání, jazykové schopnosti, jiné dovednosti související s prací a informace obsažené ve Vašem životopisu, které poskytnete o Vašich kvalifikacích pro zaměstnání;
  • Bude mé osobní údaje zpracovávat po dobu tří let od poskytnutí souhlasu.

Udělení takového souhlasu je zcela dobrovolné, udělený souhlas může být kdykoli odvolán. SKY SELECT bude tento souhlas archivovat pro účely plnění své právní povinnosti, aby byla schopna doložit, že subjekt údajů udělil souhlas s prováděným zpracováním.

Podrobné informace o zpracování osobních údajů jsou k dispozici v dokumentu Informace o zpracování osobních údajů, který je k dispozici mj. v elektronické podobě na https://www.skyselect.cz/informace-o-zpracovani-osobnich-udaju/. Podpisem (udělením) tohoto souhlasu potvrzuji, že jsem se s obsahem dokumentu „Informace o zpracování osobních údajů.“ seznámil/a.