Informace o zpracování osobních údajů

Obchodník/designér

Souhlas se shromažďováním a zpracováním osobních údajů

Správce osobních údajů: Ottima s.r.o., se sídlem 186 00 Praha 8, Karlín, Thámova 21/34, IČ 04279727 (dále jen “Správce”)

Čl. I.

Já, jakožto Uchazeč o zaměstnání, tímto uděluji Správci souhlas, aby ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění (dále jen „Zákon“), a v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen „Nařízení“), zpracovával mé osobní údaje v následujícím rozsahu:

  1. základní osobní údaje (jméno a příjmení, získané tituly);
  2. kontaktní údaje včetně e-mailu, telefonu;
  3. údaje o získaném vzdělání, současném stavu na trhu práce a dosavadní získané praxi, znalostech a dovednostech, představách a požadavcích hledané práce a další související dobrovolně poskytnuté údaje (dále společně též „pracovní osobní údaje“);
  4. obsah životopisu Subjektu údajů (neboli CV) (obsahující zejména další údaje o Subjektu údajů nad rámec jeho profese obvykle v životopisech uváděné);
  5. podobizny Subjektu údajů (zejména v rámci životopisu).

Shora uvedené osobní údaje dále též společně „osobní údaje“, není-li nutné zvlášť rozlišit.

Čl. II.

Veškeré osobní údaje budou ze strany Správce zpracovávány výhradně za účelem jejich zařazení do databáze Správce a jejich dalšího zpracováním týkajícího se zprostředkování zaměstnání a souvisejících služeb. V souladu s výše uvedeným účelem je Správce oprávněn zpřístupnit osobní údaje potenciálním zaměstnavatelům, aby se s nimi mohli seznámit a oslovit mě s nabídkou zaměstnání. O takovém předání osobních údajů bude Subjekt údajů vždy informován alespoň na e-mailovou adresu Subjektu údajů.

Čl. III.

Subjekt údajů bere na vědomí, že osobní údaje jsou poskytovány dobrovolně a budou Správcem zpracovány po dobu 5 (pěti) let ode dne poslední aktualizace údajů nebo do odvolání tohoto souhlasu. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje Správce: e-mail: info@ottima.cz nebo na aktuální adresu sídla Správce.

Čl. IV.

Subjekt údajů bere na vědomí, že zpracování osobních údajů je prováděno Správcem. Osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i třetí osoby jako zpracovatelé, a to zejména poradcům v oblasti lidských zdrojů, právních poradců.

Čl. V.

Subjekt údajů si je vědom toho, že v souvislosti se zpracováním osobních údajů má zejména následující práva:

  1. právo na informace o prováděném zpracování,
  2. právo na přístup ke zpracovávaným osobním údajům,
  3. právo na opravu či na výmaz osobních údajů,
  4. právo na omezení zpracování osobních údajů,
  5. právo na přenositelnost osobních údajů,
  6. právo vznést námitku proti zpracování, a
  7. právo podat stížnost u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Další práva a povinnosti související s osobními údaji jsou uvedena v Zákoně, Nařízení, NOZ a též v některých dalších obecně závazných právních předpisech.

Čl. VI.

Pro Správce je ochrana osobních údajů a soukromí Subjektu údajů hlavní prioritou. Při zpracovávání osobní údajů postupuje Správce tak, aby osobní údaje byly dobře zabezpečeny a nemohly být zneužity. Osobní údaje jsou zpracovávány automaticky i manuálně. Subjekt údajů souhlasí se zasíláním obchodních sdělení na e-mailovou adresu uvedenou Subjektem údajů Správci za účelem informování o nových službách Správce v rámci jeho podnikatelských aktivit (viz též z.č. 480/2004 Sb., o některých službách informačních společností, ve znění pozdějších předpisů). Tento souhlas může být bezplatně odvolán shodně jako odvolání se zpracováváním osobních údajů jak shora.