Informace o zpracování osobních údajů

Software Maintenance Engineer - Ruby on Rails

Svým podpisem níže tímto CustomInk Thread, s.r.o., IČO: 038 31 558, se sídlem Šaldova 425/12, Karlín, 186 00 Praha 8, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 238362, kterážto vystupuje jako správce mých osobních údajů,

uděluji souhlas

se zpracováním mých osobních údajů, v rozsahu v jakém byly zpracovány v souvislosti s mým výběrovým řízením, spočívajícím v uložení těchto údajů v záznamech společnosti CustomInk Thread, s.r.o., a to za účelem nabídnutí mi dalších vhodných pracovních pozic, o které bych se potenciálně mohl ucházet.

Mé osobní údaje budou za výše popsaným účelem uchovávány společností CustomInk Thread, s.r.o. po dobu 3 let od udělení tohoto souhlasu.

Jsem si vědom/-a, že svůj souhlas se zpracováním mohu kdykoliv odvolat. Odvoláním souhlasu nicméně není dotčena zákonnost zpracování vycházející z něj před jeho odvoláním.

Veškerá ostatní související pravidla, principy a zásady zpracování mých osobních údajů jsou popsány v Informaci o zpracování osobních údajů společností CustomInk pro uchazeče o zaměstnání. Udělením souhlasu zároveň potvrzuji, že jsem se s touto informací o zpracování osobních údajů seznámil/-a.