Frézař

Hledáme zkušeného Frézaře do našeho týmu, kde budete mít možnost pracovat na zajímavých projektech a v prostředí, které podporuje váš profesní a osobní růst.

 

Pokud máte zkušenosti s obsluhou frézek a orientujete se podle technické dokumentace, pak je tato příležitost právě pro vás!

Jaké budou vaše klíčové odpovědnosti:

Jako Frézař budete zodpovědní za obsluhu frézek, což zahrnuje jak ruční, tak CNC frézky, a budete se muset řídit technologickými postupy, abyste zajistili přesnou a kvalitní výrobu dílů podle požadavků našich zákazníků.

 

Vaše práce bude zahrnovat čtení a práci podle technické dokumentace, díky čemuž budete vědět, jaké konkrétní kroky a nastavení jsou potřeba k dosažení optimálních výsledků, a budete zajišťovat, aby každý projekt byl dokončen včas a v souladu s našimi vysokými standardy kvality.

 

Budete mít příležitost pracovat ve firmě s dlouholetou tradicí, kde se pravidelně pořádají firemní akce, které podporují týmového ducha a váš osobní rozvoj, stejně jako odborné školení, která vám umožňují stále se zlepšovat ve svém oboru a být na špici technologického pokroku.

 

Práce na této pozici se odehrává na jednu směnu ranní a bez víkendů, což vám umožňuje mít vyváženější pracovní a osobní život, a budete mít k dispozici sick days pro případ nečekané indispozice.

Jaké zkušenosti byste měli mít:

- Znalost obsluhy frézek

 

- Orientace a čtení dle technické dokumentace

 

- Práce dle technologického postupu

 

- Vyučení v oboru

Co dostanete na oplátku:

- Práce na jednu směnu ranní

 

- Práce bez víkendů

 

- Sick days

 

- Zvýhodněné volání

 

- Firemní akce

 

- Působení ve firmě s dlouholetou tradicí

 

- Školení v rámci oboru

Mám zájem o tuto pozici

Poslat nabídku na e-mail

Další pozice v oboru Strojírenství, region Pardubický kraj

Obráběč kovů CNC

  • HOFMANN WIZARD
  • Pardubický kraj
  • 31 - 40 000 Kč/měs

Hledáme CNC obráběče kovů! Baví tě práce s CNC a chceš mít volné víkendy? Ozvěte se nám! Máme pro Vás zajímavou příležitost!

Obráběč kovů CNC

STROJÍRENSKÝ DĚLNÍK mzda od 191 Kč/hod.

  • HOFMANN WIZARD
  • Vysoké Mýto
  • 40 - 46 000 Kč/měs

Pro našeho klienta, největšího zaměstnavatele v regionu zabývajícím se výrobou autobusů, hledáme zručné zaměstnance do provozu ve Vysokém Mýtě na pozici STROJÍRENSKÉHO DĚLNÍKA.

STROJÍRENSKÝ DĚLNÍK mzda od 191 Kč/hod.

Dělník v lakovně mzda od 191 Kč/hod.

  • HOFMANN WIZARD
  • Vysoké Mýto
  • 36 - 40 000 Kč/měs

🌟 Přijď pracovat k největšímu zaměstnavateli v regionu, který vyrábí autobusy známe po celým světě. Získej atraktivní mzdu, 25 dní dovolené, příspěvek na ubytování, dotovanou stravu, roční bonus a…

Dělník v lakovně mzda od 191 Kč/hod.