Řidič VZV/Skladový operátor

Jaké budou vaše klíčové odpovědnosti:

Hledáte novou pracovní příležitost? Jste zkušený řidič VZV a líbilo by se Vám pracovat v prostředí logistického skladu, který navazuje na automotive výrobu? Nyní hledáme nové kolegy, kteří by se rádi stali součástí našich týmů v logistických provozech v Ovčárech u Kolína.

Náplň práce obnáší řízení VZV, vykládku a nakládku plných i prázdných obalů, manipulaci s plachtováním návěsů, práci se skenerem a čtečkou.

Jaké zkušenosti byste měli mít:

Požadujeme praxi na VZV, platný průkaz není podmínkou.

Co dostanete na oplátku:

Nabízíme úvodní zaškolení do interních procesů a případně obnovu platnosti průkazu řidiče VZV.

Našim zaměstnancům poskytujeme pracovní smlouvu do kmenového stavu (budete naším zaměstnancem, ne agenturním), 5 týdnů dovolené, plně hrazené stravenky zaměstnavatelem (100 Kč/směna), příspěvek na dopravu (40 Kč/směna), kafetérie (500 Kč/měsíc) a další benefity.

Pracujeme v třísměnném pracovním provozu od pondělí do pátku – týden ranní 6:00 - 14:00, týden odpolední 14:00 - 22:00, týden noční 22:00 - 06:00. (1. noční začíná v neděli večer)

Nástupní mzda je u nás 26 000Kč hrubého (fixní složka mzdy) + 2 600Kč (variabilní složka mzdy) + příplatky dle zákoníku práce (noční směny, přesčasové směny).

Hrubá mzda včetně všech příplatků a benefitů se při nástupu pohybuje kolem 33 000 Kč měsíčně, po zkušební době a úvodním zapracování můžete mít mzdu 35 000 Kč měsíčně a po úplném zapracování až 38 000 Kč měsíčně.

Mám zájem o tuto pozici

Poslat nabídku na e-mail

Další pozice v oboru Logistika a zásobování, region Ovčáry u Kolína

Koordinátor expedice - Chrášťany

  • Rohlik.cz
  • Chrášťany
  • Dohodou

Do našeho nového skladu v Chrášťanech hledáme novou posilu na pozici Koordinátora expedice. Pokud jsi přirozená autorita a chceš se stát součástí jednoho z nejambicióznějších projektů v ČR, hledáme…

Koordinátor expedice - Chrášťany

Zástupce vedoucího skladu m/ž Möbelix Praha Čestlice

  • Möbelix
  • Praha - Čestlice
  • 34 - 36 000 Kč/měs

Hledáme ostříleného zástupce šéfa skladu, který bude klukům autoritou a zároveň parťákem. Budete stát v čele týmu šesti lidí, dohlížet na chod skladu a hlavně se něm aktivně podílet. Za to Vám…

Zástupce vedoucího skladu m/ž Möbelix Praha Čestlice

Vedoucí logistického týmu pro dodávky materiálu

  • HOFMANN WIZARD
  • Středočeský kraj
  • 60 - 80 000 Kč/měs

Pro renomovanou německou výrobní rodinnou firmu hledáme nového kolegu nebo kolegyni na pozici Vedoucího logistického týmu pro dodávky materiálu. 

Vedoucí logistického týmu pro dodávky materiálu