Servisní technik elektro či strojní nebo i sehraná dvojice

Nebaví tě práce ve fabrice? Máš raději samostatnou práci a větší rozmanitost při práci v terénu? Připoj se k našemu servisnímu týmu!

Jaké budou vaše klíčové odpovědnosti:

Hlavní činností servisního technika jsou pravidelné kontroly a zkoušky funkčnosti stabilních hasicích zařízení (především plynových) a drobné servisní úkony spojené s pravidelnou údržbou strojní a elektro stabilních hasicích zařízení. Dostaneš se do velmi zajímavých míst jako jsou elektrárny, skladovací haly, výrobní podniky, automobilky, chemičky, ale i třeba muzea, hotely, nebo banky. Z tohoto důvodu je ale zároveň vyžadována velká pečlivost a samostatnost.

Jaké zkušenosti byste měli mít:

U strojního technika vzdělání v oboru strojní mechanik apod.

U elektro technika odbornou způsobilost v elektrotechnice - podmínkou! NV č. 194/2022 Sb §6 (dříve Vyhláška č. 50/1978 Sb)

zájem o techniku

manuální zručnost a ochota občas nosit a zvedat nádrže či tlakové lahve cca - 20kg

samostatnost

časovou flexibilitu

zodpovědnost

schopnost práce s PC (vystavování protokolů a psaní e-mailů)

ochotu cestovat (v rámci ČR) – každý den

komunikativnost

aktivní přístup

ŘP skupiny B

Co dostanete na oplátku:

Nabízíme:

zajímavou a různorodou práci

přátelský kolektiv

zajímavé a motivující finanční ohodnocení

osobní rozvoj a zvýšení kvalifikace

systém firemních benefitů

Jak to vše bude probíhat?

Na začátku tě seznámíme s jednotlivými systémy produktů v našem showroomu v Jihlavě, kde máme také centrálu firmy. Tady proběhne vstupní zaškolení a vysvětlení, co všechno práce servisního technika obnáší. Další pobočka je pak ve Vysokém Mýtě, kde sídlí zázemí servisního oddělení, tam se scházíme 2x do měsíce na koordinační schůzky. V prvních měsících budeš doprovázet naše zkušené kolegy, kteří ti ukáží práci v terénu a vysvětlí ti, na co si dávat při kontrolách pozor. Po zapracování budeš již se svým kolegou pracovat samostatně a bude vám asistovat některý ze zkušených kolegů a zasáhne jen když budeš opravdu v úzkých. Servisní techniky tvoří vždy dvojice s tím, že je potřeba, abyste jako dvojice měli bydliště blízko sebe.

Jakmile budete již samostatní, dostanete vždy týden dopředu domluvený seznam zákazníků, kteří se mají navštívit. Ostatní organizace je již na vás.

Mám zájem o tuto pozici

Poslat nabídku na e-mail

Další pozice v oboru Výroba, region Pardubický kraj

Technik výroby - seřizovač strojů či údržbář m/ž

  • FreeCon
  • Holice
  • 32 - 39 000 Kč/měs

Náplní Vaší práce bude převážně seřizování strojů a jejich preventivní údržba.Práce s poloautomatickými i automatickými linkami, plnící linky, míchací stroje.

Technik výroby - seřizovač strojů či údržbář m/ž

Process Automation Manager

  • Goodcall
  • Opatovice nad Labem
  • Dohodou

Manažer automatizace s dobrou angličtinou pro středně velkou strojírenskou firmu v Opatovicích nad Labem (u sjezdu z dálnice mezi HK//PCE)Jedná se o úplně novou pozici, která slučuje 2 menší oddělení…

Process Automation Manager