AZURE Cloud Engineer - pre TOP banku na trhu

Pozícia sa obsadzuje pre TOP významnú a stabilnú banku na trhu s veľmi dobrou ľudskou firemnou kultúrou a bohatým benefitným programom 

Aká bude vaša kľúčová zodpovednosť:

VŠEOBECNÉ ÚLOHY A ZODPOVEDNOSTI: 

- Navrhovanie, vývoj a údržba cloudovej infraštruktúry Azure 

- Konfigurujte a spravujte služby Azure, napríklad - Azure App Services, databázu Azure SQL a službu Azure Active Directory.

- Implementovať a udržiavať bezpečnostné kontroly na zabezpečenie dôvernosti, integrity a dostupnosti údajov v cloude Azure.

- Monitorovať a odstraňovať problémy s infraštruktúrou Azure s cieľom identifikovať a riešiť problémy s výkonom.

- Automatizovať nasadenie a správu zdrojov Azure pomocou nástrojov Infrastructure-as-Code (IaC), ako sú šablóny Azure Resource Manager (ARM) a Azure CLI.

- Spolupracovať s multifunkčnými tímami pri navrhovaní a implementácii cloudových riešení

- Udržiavať si aktuálny prehľad o nových cloudových technológiách a trendoch a vyhodnocovať ich potenciálny vplyv na cloudovú infraštruktúru.

ZODPOVEDNOSTI: 

- Navrhovanie a nasadzovanie cloudových riešení Azure: Budete zodpovední za navrhovanie a nasadzovanie cloudových riešení, ktoré spĺňajú špecifické potreby klientov. To zahŕňa vyhodnotenie ich požiadaviek, návrh architektúry a konfiguráciu potrebnej infraštruktúry.

- Správa cloudovej infraštruktúry: Budete zodpovední za správu a údržbu cloudovej infraštruktúry Azure, ktorá podporuje prevádzku organizácie. To zahŕňa monitorovanie výkonu infraštruktúry, zabezpečenie dostupnosti a riešenie vzniknutých problémov.

- Správa zabezpečenia: Budete zodpovední za zabezpečenie bezpečnosti cloudovej infraštruktúry organizácie. To zahŕňa implementáciu bezpečnostných opatrení, ako sú firewally, kontrola prístupu a šifrovanie. 

- Integrácia s existujúcimi systémami: Budete zodpovední za integráciu cloudovej infraštruktúry Azure s existujúcimi systémami organizácie. To zahŕňa návrh a implementáciu integračných riešení, ktoré zabezpečia konzistentnosť údajov a bezproblémovú prevádzku.

- Optimalizácia výkonu: Budete zodpovední za optimalizáciu výkonu cloudovej infraštruktúry Azure. To zahŕňa monitorovanie výkonnostných ukazovateľov a zavádzanie opatrení na zlepšenie výkonu.

- Neustále zlepšovanie: Budete zodpovední za neustále zlepšovanie cloudovej infraštruktúry Azure s cieľom zabezpečiť, aby spĺňala meniace sa potreby organizácie. To zahŕňa vyhodnocovanie nových technológií a zavádzanie vylepšení existujúcich systémov.

- Dokumentácia: Budete zodpovední za vytváranie a udržiavanie dokumentácie týkajúcej sa cloudovej infraštruktúry Azure. Patria sem diagramy architektúry, konfiguračné nastavenia a používateľské príručky.

- Školenia a podpora: Budete zodpovední za školenie používateľov o cloudovej infraštruktúre Azure a v prípade potreby za poskytovanie podpory.



Aké skúsenosti by ste mali mať:

- Minimálne 3 roky skúseností na pozícii Azure Cloud Engineer alebo na podobnej pozícii

- Dobré znalosti konceptov cloud computingu vrátane infraštruktúr ako služieb (IaaS), platforiem ako služieb (PaaS) a softvéru ako služieb (SaaS).

- Skúsenosti s cloudovými službami Azure, ako sú napr. Azure VMs, Azure App Services, Azure SQL Database a Azure Active Directory.

- Skúsenosti s nástrojmi Infrastructure-as-Code (IaC), ako sú šablóny Azure Resource Manager (ARM) a Azure CLI.

- Dobré zručnosti pri riešení problémov a odstraňovaní porúch.

- Certifikáty Microsoft Azure - sú výhodou.

- Vynikajúce a široké technické znalosti a hĺbkové znalosti sietí (Cisco,..), úložísk (IBM,atď.), VM ware, operačného systému (Windows, AIX, Linux,..)

- Skúsenosti s prácou s nástrojmi na automatizáciu cloudu, napríklad PowerShell alebo Azure CLI



Čo dostanete na oplátku:

- stabilita, rodinné zázemia a priestor na rast a vzdelávanie

- stravné hradené v plnej výške aj počas dovolenky (8 Eur príspevok)

- 13. plat

- príspevok na voľnočasové aktivity - cca 260 Eur ročne

- dovolenka 5 dní navyše

- extra odmeny

- príspevok na III. pilier

- Multisport karta

- odmena za odporúčanie zamestnanca - do výšky 1000 Eur

- workshopy, teambuildingy

- dni voľna navyše pri rôznych životných udalostiach

I want to apply

Send offer to e-mail

Other open jobs

Zámočník

  • Manuvia Expert Recruitment SK
  • Bratislava
  • 1 200 EUR/mes

Pozícia obsadzovaná pre významnú spoločnosť pôsobiacu v oblasti teplárenstva. Dodávka elektriny, plynu, pary a studeného vzduchu.

Zámočník

Audit lead - Internal Controls Manager

  • DEUTSCHE TELEKOM SK
  • Bratislava
  • 2 500 EUR/m

Join our growing Internal Controls System team at Deutsche Telekom as an Internal Controls Manager/Auditor based in Slovakia or Czech Republic.Our team is responsible for the ICS (Internal Control…

Audit lead - Internal Controls Manager

Auditor with IT Focus - Internal Controls Manager

  • DEUTSCHE TELEKOM SK
  • Bratislava
  • 2 300 EUR/m

Join our growing Internal Controls System team at Deutsche Telekom as an Internal Controls Manager/Auditor based in Slovakia or Czech Republic.Our team is responsible for the ICS (Internal Control…

Auditor with IT Focus - Internal Controls Manager