Business Development Manager - komerční pronájem logistických a průmyslových zón

Naším klientem je česká investiční a developerská skupina mající ve svém portfoliu celou řadu logistických a průmyslových objektů/zón. V souvislosti s přípravou výstavby dalších projektů hledáme obchodně zdatného kandidáta/kandidátku se zodpovědností za zajištění pronájmu komerčních prostor a vše s tím související. 

Jaké budou vaše klíčové odpovědnosti:

V rámci této pozice budete komunikovat přímo s majoritním akcionářem. Bude jeho pravou rukou v oblasti dlouhodobé koncepce pronájmu skladových nebo výrobních prostor. Vaším úkolem bude přímá komunikace s potenciálními nájemci (logistické a spediční společnosti, výrobní a obchodní firmy...) a dále hledání i jiných alternatívních partnerství za účelem pronájmu  již existujících nebo připravovaných objektů. 

Vaším úkolem bude zastřešení i související agendy, kdy budete zastávat roli projektového managera k ordinujícího přípravnou a realizační fázi spojenou s relokací klientů a pod.


Pozice je vhodná pro někoho, kdo hledá zcela samostatnou práci z převážné části z HO (možnost kanceláře v centru Prahy). 

Jaké zkušenosti byste měli mít:

Hledáme někoho kdo má adekvátní praxi a zkušenosti z podobné nebo související oblasti jako například:

  • prodej služeb  komplexní logistiky
  • praxe v oblasti pronájmu komerčních zón obdobného charakteru
  • zkušenosti s prodejem služeb do segmentu firem, které mohou představovat potenciální klienty/nájemce 


Podmínkou je velice dobrá znalost AJ umožňující obchodní komunikaci a ochota cestovat po celé ČR a v případě potenciálního v i zahraničí.

 

Co dostanete na oplátku:

Pozice je koncipovaná jako seniorní obchodní a projektová role s adekvátními podmínkami.  K dispozici budete mít služební vůz i pro soukromé účely. Bude zcela na vás, jak si budete organizovat svou práci, kterou je možné (bude-li Vám to vyhovovat) vykonávat z naprosté části z HO. 

Klient je připraven nabídnou variantu HPP nebo i práci na IČO.


Konkrétní podmínky a detaily pozice Vám rád  sdělím telefonicky.


Kontakt: Jiří Březina, 602 259 577



I want to apply

Send offer to e-mail

More positions in category Sales & Marketing & Purchasing, region Česká republika

Montér nábytku a kuchyní Möbelix Olomouc (m/ž)

  • Möbelix
  • Olomoucký kraj
  • 33 - 45 000 Kč/měs

Máš zkušenost s montáží nábytku a chceš se stát špičkovým profíkem? Rozšiřujeme montážní tým a hledáme kolegy s praxí. Budeš montovat nábytek a kuchyně, ale také rozvážet. Čím kvalitnější a…

Montér nábytku a kuchyní Möbelix Olomouc (m/ž)

Brand Business Leader

  • Goodcall
  • Prague
  • By agreement

We are looking for a new colleague who will lead brand in CZ, HU, and SK with the mission to outperform the professional beauty market and to continuously build and strengthen the brand equity…

Brand Business Leader

Specialista Podpory Zákaznického Servisu

  • SuperZOO
  • Poděbrady
  • Dohodou

Specialista zákaznického servisu musí být schopen jasně a zdvořile komunikovat s klienty a poskytovat jim potřebné informace. Musí být schopen rychle identifikovat a řešit problémy při zpracování…

Specialista Podpory Zákaznického Servisu