PRODUCT DEVELOPMENT MANAGER

Rádi bychom Vám nabídli příjemné prostředí menší společnosti, za kterou stojí silná skupina, značka a pozice na trhu. Můžete těšit na nově vznikající pozici, kde budete mít velkou příležitost k seberealizaci a profesnímu růstu.

Vaše práce bude pestrá, kreativní a pokud je pro Vás důležité, abyste si mohl/a ve finále sáhnout na produkt, u jehož zrodu jste byl/a, tak tohle přesně Vám nabídneme. 



Jaké budou vaše klíčové odpovědnosti:

Budete se podílet na projektech z pohledu SMART solutions. Čeká Vás spolupráce na mezinárodní úrovni, jak s externími partnery, tak s kolegy, proto budeme potřebovat komunikativní angličtinu. 

Nedílnou součástí práce jsou návrhy řešení a produktová optimalizace na úrovní HW i SW, řízení MATRIX aktivit, či SMART projektů. Budete mít pod palcem sledování trendů v rámci smartifikace produktů, kontrolovat zavádění produktů do výroby, či sdílet informace v rámci projektů a prezentovat výsledky.


Pro pozici je důležité se orientovat v oblasti IoT, cloudů, či technologii přenosu dat do cloudu. Také bude pro Vás denním chlebem HW řešení cloudu, vzdáleného přístupu do PLC, mobilních aplikací s využitím dat a mnoho dalšího.


Jaké zkušenosti byste měli mít:

VŠ vzdělání elektro směru

Profesionální úroveň angličtiny (pokud budete znát i další světový jazyk, je to výhoda)

Zkušenost na podobné pozici uvítáme (vedení projektů)

Dobré komunikační dovednosti, schopnost naslouchat

Ochotu k občasným cestám i do zahraničí 

Co dostanete na oplátku:

O finančním ohodnocení jsme otevření jednat, chceme, abyste se cítil/a, že Vaše zkušenosti a schopnosti jsou doceněné.

13. plat

Příspěvek na dopravu

Stravenky

5 týdnů dovolené

Bonusy/benefity

Příspěvek na volnočasové aktivity

Flexibilní pracovní doba a HO

Mnoho dalšího

I want to apply

Send offer to e-mail

More positions in category Engineering, region Jihočeský kraj

Konstruktér elektro

  • FreeCon
  • České Budějovice
  • 40 - 55 000 Kč/měs

Tvorba elektro dokumentace jednoúčelových strojů a zařízení.Tvorba systému kvality pro výrobu elektro rozvaděčů jednoúčelových strojů.Koordinace spolupráce při přestavbách strojů a jejich…

Konstruktér elektro

Procesní manažer

  • FreeCon
  • České Budějovice
  • 60 - 80 000 Kč/měs

- Vedení 4 členného týmu Procesních inženýrů- Strukturovaně vést projekty včetně jejich vyhodnocení a prezentace - Optimalizace výrobních procesů - Zavádění nových výrobků, nových pracovních postupů…

Procesní manažer

QUALITY CUSTOMER SERVICE

  • Goodcall
  • Jihočeský kraj
  • Dohodou

Náš klient, význámný zaměstnavatel regionu posiluje svůj tým v oddělení kvality. Jako Customer Quality Engineer budete hrát klíčovou roli v zajištění, že produkty společnosti splňují očekávání…

QUALITY CUSTOMER SERVICE