Skladový operátor

Hledáte novou práci? Znáte prostředí skladu, nebo Vás láká nová zkušenost? Máte praxi na VZV, nebo byste se ho rádi naučili řídit?
Aktuálně hledáme nové kolegy, kteří by posílili provoz v našich logistických skladech v Ovčárech u Kolína.

Jaké budou vaše klíčové odpovědnosti:

Náplň práce obnáší obsluhu VZV, práci se skenery a čtečkami, kontrolu kvality, manipulaci a drobnou montáž komponentů do automotive.
Po nástupu zajistíme úvodní zaškolení do interních procesů, včetně školení na řízení VZV a vystavení (obnovu) průkazu.

Jaké zkušenosti byste měli mít:

Výhodou je praxe ve skladu a zkušenosti s řízením VZV, ale není to nutností, vše Vás naučíme.

Co dostanete na oplátku:

Našim zaměstnancům poskytujeme pracovní smlouvu do kmenového stavu (budete naším zaměstnancem, ne agenturním), 5 týdnů dovolené, plně hrazené stravenky zaměstnavatelem (100 Kč/směna), příspěvek na dopravu (40 Kč/směna), kafetérie (500 Kč/měsíc) a další benefity.

Pracujeme v třísměnném pracovním provozu od pondělí do pátku – týden ranní 6:00 - 14:00, týden odpolední 14:00 - 22:00, týden noční 22:00 - 06:00.

Nástupní mzda 26 000 (fixní složka mzdy) + 2 600 (variabilní složka mzdy) + příplatky dle zákoníku práce (noční směny, přesčasové směny).

Při nástupu bude Vaše hrubá mzda včetně všech příplatků a benefitů 33 000 Kč, po zkušební době až 35 000 Kč, po úplném zapracování až 38 000 Kč.

I want to apply

Send offer to e-mail

More positions in category Logistics & Supply, region Ovčáry u Kolína

Material analyst / Disponent

  • HOFMANN WIZARD
  • Kladno
  • Dohodou

Naším klientem je významný Tier 1 dodavatel do automobilového průmyslu. Do prostor jejich nové výrobní haly nyní hledáme kandidáty na pozici Material Analyst pro klienta BMW.

Material analyst / Disponent

Vedoucí skladu

  • HOFMANN WIZARD
  • Kladno
  • Dohodou

Naším klientem je významný Tier 1 dodavatel do automobilového průmyslu. Do prostor jejich nové výrobní haly nyní hledáme kandidáty na pozici Vedoucí skladu.

Vedoucí skladu

Koordinátor náhrad - Chrášťany

  • Rohlik.cz
  • Chrášťany
  • Dohodou

Pro náš sklad v Chrášťanech hledáme nového kolegu/kolegyni na pozici koordinátora náhrad. Máš rád řešení problémů a výzvy? Hledání chybějících položek, jejich náhrada alternativou a komunikace se…

Koordinátor náhrad - Chrášťany