Informace o zpracování osobních údajů

C++ developer

SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

dle čl. 6 odst. 1 písm. a) a čl. 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/EC („GDPR“)

TÍMTO SVOBODNĚ A DOBROVOLNĚ UDĚLUJE SVŮJ SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

společnosti CertiCon a.s., IČO 25083341 se sídlem Evropská 2758/11, 160 00 Praha 6, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 4355 (dále jen „správce“).

Tímto souhlasíte, aby správce zpracovával adresní, identifikační a popisné kategorie Vašich osobních údajů:

Vaše osobní údaje bude Správce zpracovávat pro tyto účely:

  • vedení Vaší osoby v evidenci uchazečů o zaměstnání u správce,
  • zasílání nabídek zaměstnání u správce
  • organizace akcí, veletrhů a workshopů
  • zasílání obchodních a marketingových sdělení

Vaše osobní údaje budou zpracovávány do okamžiku odvolání souhlasu, nebo dokud to bude nezbytné v souvislosti s výše popsanými účely, nejdéle však po dobu pěti let. Před uplynutím tohoto období Vás zaměstnanci správce mohou kontaktovat za účelem obnovení Vašeho souhlasu. Bez jeho obnovení budou Vaše osobní údaje trvale vymazány. Správce osobních údajů je však oprávněn ponechat si Vaše osobní údaje v omezeném rozsahu za účelem prokázání souladu s příslušnými právními předpisy. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu na emailovou adresu gdpr@certicon.cz] nebo zasláním dopisu na adresu sídla Správce.

Veškerá Vaše práva, stejně jako další podrobnosti o tom, jakým způsobem zpracováváme Vaše osobní údaje, naleznete v dokumentu Zásady ochrany osobních údajů, umístěném na našich internetových stránkách na adrese https://www.certicon.cz/index.php/privacy-policy/.