DevOps Engineer

Jaké budou vaše klíčové odpovědnosti:

TL;DR – Hledáme posilu do Devops B2B platformy na optimalizaci cen. Kanceláře na Jungmaňáku + homeoffice a flexibilita. Skilly: Linux, Kubernetes, Helm, Terraform, Azure Cloud.
Začátek spolupráce? Klidně zítra. Sedí ti to? Čti dál.

Já jsem Rudolf a v Yieldigu vedu vývojový tým, do kterého sháníme další posilu. Teď je nás se mnou 12 a vyvíjíme společně B2B platformu pro optimalizaci cen. Náš produkt pomáhá společnostem nastavovat správně ceny v Česku i v zahraničí, v kamenných obchodech i na eshopech. A o tom, že to neděláme úplně špatně, svědčí i podpora našich investorů.

Přečti si o nás víc na CzechCrunch nebo na Forbes.


Kdo jsme my?

Naše úderná četa se skládá z BE, FE, R&D a QA. Devops & Infra jsme si doteď dělali sami v backendu, ale už to přestáváme stíhat. Právě proto hledáme Tebe – schopného člověka, který si naše Devops vezme pod křídla.

V našich kancelářích v centru Prahy (Můstek) se potkáváme rádi, ale pátky (a často i středy) si stejně tak rádi dopřejeme práci z obýváku. Stres si můžeme snižovat i taháním želez ve fitku (Multisportka ✅), ale raději vyrazíme společně na drink (po práci) a nebo po sobě střílíme z nerfky (při práci). V létě spolu občas vyrazíme na vodu, na výlet na kolech, nebo k někomu na chatu grilovat.

Stack:
DevOps/Infra: Kubernetes, Docker, Helm, Terraform, Azure Cloud + DevOps CI/CD, Linux (Ubuntu)
Backend: C#, .Net Core 5.0
Frontend: React/Typescript, Rematch, SignalR
Data: PostgreSQL (v13), Redis, Trino.
Git flow: Trunk-Based Development

Jaké zkušenosti byste měli mít:

Jak si představujeme Tebe?

Máš alespoň 3 roky aktivní praxe s Dockerem a se stavbou a provozem Kubernetes clusterů. Kolem K8S se tady totiž točí vše. K jejich správě teď používáme Helm, tak by bylo fajn, kdyby ti nebyl úplně cizí. Infra nám běží v Azure a její správu děláme zčásti přes Terraform a zčásti ručně. K Infrastructure as a Code jsme na půli cesty, takže oceníme, pokud se v tom vyznáš lépe, než my. Jo a málem bych zapomněl, že všechny naše systémy běží na Linuxu, takže bys ho měl/a umět ovládat.

Nechybí ti samostatnost a schopnost dotahovat věci do konce – na oplátku dostaneš prostor pro vlastní realizaci a my si jí budeme vážit. S týmem si sedneš, pokud máš pořád chuť se také učit nové věci a nebereš se tak úplně vážně. Bude tě bavit rozvoj infrastruktury rostoucího startupu, aby byla škálovatelná i stabilní. Jo a protože část naší firmy nemluví česky, bylo by fajn, aby tě angličtina úplně neděsila.

Co dostanete na oplátku:

Jsi-li dobrý/á, dost dobře si vyděláš
Mezinárodní tým (potkáš se u nás s inspirativními lidmi z 11 zemí světa)
Mac/ PC
☎️ Mobilní tarif
Flexibilní pracovní doba a home office
Odpočineš si u nás - máme 5 týdnů dovolené
Sickdays když se cítíš pod psa
☀️ Ať je hezky nebo leje, naše recepční se pořád směje
Můžeš se rozvíjet díky naší bibliotéce
Konference a vzdělávací kurzy #unasnezakrnis
️ MultiSport karta pro očistu duše i těla
English lessons
Legendární intelektuálně-rozpustilé akce (lodě, kola, bowling, beer tastings,…)
Příjemné prostory na Jungmannově náměstí
Denně čerstvé ovoce a občerstvení
Pomoc při relokaci budoucím kolegům ze zahraničí

Mám zájem o tuto pozici

Poslat nabídku na e-mail

Další pozice v oboru Informační technologie, region Praha hl.m.

Blockchain expert

  • CreativeDock
  • Prague
  • By agreement

We are looking for a Blockchain ExpertThe most crucial aspect of the required expertise is a deep understanding of blockchain technology, particularly the Bitcoin blockchain. Join us in a…

Blockchain expert

Java Developer

  • Rohlik Group
  • Czech Republic
  • By agreement

We are a leading e-grocery company in Europe, helping people in Europe eat and live well by delivering fresh, high-quality food quickly and reliably.We are currently seeking a Mid/Senior Java…

Java Developer

Service owner (aplikační specialista)

  • SiteOne
  • Praha hl.m.
  • Dohodou

Do 6 ti-členného sehraného týmu, který je plný zkušených kolegů (analytici, vývojáři) hledáme kolegu, který bude mít na starost péči o interní systémy. Za více než 10 let se nám podařilo vyvinout…

Service owner (aplikační specialista)